DeğerliOkur“,

Yazarlarının ve okuyucularının gönüllü ve ücretsiz katkı ve ilgisine dayanarak yayın yapan YorumsuzBlog Web Sitemiz, gelişmeye ve daha da kaliteli yayın yapmaya yönelik tavsiye ve tepkileri göz önünde bulundurarak, gelecek her türlü katkı ve desteğe açıktır. Yorumsuz güttüğü amaca layık bir yayıncılık yapmaya çalıştığı kadar, kamuoyunun ilgisi ve katkısına da muhtaçtır.

YAYIN ŞARTLARI:

1- YorumsuzBlog Web sayfalarında yer alacak; Yazarlarının ve okuyucularının her yazı, yorum ve belgeleri yayınlama ve düzenleme hakkı YorumsuzBlog editörlerine ait olup, kişi adı verilerek yayınlanan yorum ve yazıların içeriğinden yazarları sorumludur.

2- YorumsuzBlog Web Sitemizde yayınlanmasını arzu ettiğiniz deneme, yazı, yorum, belge v.b. görsel, düşünsel ürünlerinizi E-Posta adresimize yollayabilirsiniz. Tarafınızdan gönderilen yazılı, görsel dökümanlara Editoryal Ekibimiz tarafından “YAYINLANABİLİR” kararı verildiği takdirde, anlam bütünlüğü bozulmamak kaydıyla edit edilip yayınlanmaktadır. Şu unutulmamalıdır ki gönderilen yazıları yayınlayıp, yayınlamama hakkı YorumsuzBlog’a aittir.

3- Doğrudan siyasi amaç, reklam ve 3. şahıslara hakaret içeren yazılar ve yorumlar kesinlikle yayınlanmaz.

4- Sitemizde yayınlanan tüm yazıların yayın hakları YorumsuzBlog’a ait olup, iade edilmez.

5- Bize ulaştıracağınız yazı, alıntı yazı, döküman, belgeler v. b. yazılı-görsel döküman:

a- Yazarın adı

b- Kaynak adı

c- İnternetten yapılan alıntılarda: İnternet adresi, yazının ve yazarının adı, internette yayımlanma tarihi bulundurmalıdır.

d- Yazılı medyada ya da kitaplarda yayınlanmış ise, yayın izni kısıtlaması olmaması ya da yayın izninin olduğu delillendirilmelidir.

e-Yazılarınızda Türkçe karakterler kullanmaya özellikle dikkat edilmelidir.

YorumsuzBlog Web Sitesine yazı, yorum ve belgeleri ile katkıda bulunanlar yukarıdaki Yayın Şartları ve aşağıdaki Yayın İlkelerimizi kabul etmişlerdir:

YAYIN İLKELERİ:

1- YorumsuzBlog Web Sitemiz hiç bir parti, cemaat, grup veya örgütün siyasî, ekonomik veya ideolojik çıkarlarını gözetmez.

2- Konusu suç teşkil eden yazılar yayımlanmaz.

3- Yayınlarımızda; Toplumu şiddete, teröre, etnik ayrımcılığa sevk eden veya halkı sınıf, ırk, dil, din, mezhep ve bölge farkı gözeterek kin ve düşmanlığa tahrik eden veya toplumda nefret duyguları oluşturan yayınlara imkân verilmeyecektir.

4- İnsanların dil, ırk, renk, cinsiyet, siyasî düşünce, felsefî inanç, din, mezhep ve benzeri nedenlerle hiçbir şekilde kınanması ve aşağılanmasına izin verilmeyecektir.

5- Yorumlarını yazan okurlarımızın kendi aralarında, düşüncelerini sorgulama, kınama v.b. amacına yönelik olarak; soru-cevap tarzında diyalogları yayınlanmayacaktır.

6- Özel hayatın gizliliğine saygılı olunacak. Kamu çıkarlarının gerektirdiği durumlar dışında kişilerin özel hayatının yayın konusu yapılmasına izin verilmeyecektir.

7- Suçlu olduğu yargı kararı ile kesinleşmedikçe hiç kimsenin suçlu ilân edilmesi veya suçluymuş gibi gösterilmesine; kişileri suç işlemeye yönlendirecek veya korku salacak yayın yapılmasına izin verilmeyecektir.

8- YorumsuzBlog Web Sitemiz, İnternet’te bulunan çeşitli sayfalara link vermektedir. Link verilen sayfaların içeriğinden YorumsuzBlog sorumlu tutulamaz.

9- Sitemizde bulunup başka imzalar altında yayınlanan her türlü yorum, mektup, alıntı ve diğer yazılı-görsel içerikten, yasal olarak imza sahibi sorumludur.

10- Sitemizde yayını yapılan eser sahipleri yorum, yazılı ve görsel eserlerininin YorumsuzBlog’da yer almasından hoşnut kalmazlarsa, siteden çıkarılmasını istemek en doğal haklarıdır. Buna rağmen, Yorumsuz Blog’a kendiliğinden başvurarak yorumlarını, yazılı ve görsel dökümanlarını yayınlatan kişilerin yorumları, yazılı ve görsel eserlerinin yayından kaldırılıp-kaldırılmama kararını, Yorumsuz Blog’un Editoryal Ekibi verecektir.

YorumsuzBlog Web Sitemize, gönüllü ve ücretsiz katkıda bulanacak şahıslar, yukarıdaki Yayın İlkeleri ve Yayın Şartları başlığı altındaki koşullarımızı okuyarak kabul etmişlerdir. Kendilerine Teşekkür ederiz.


 

YORUMSUZ BLOG VE DÜŞÜNCE

Birlikte düşüneceğiz ama aynı düşünce ile değil..

Aynı düşünmekle, birlikte düşünmek arasında fark vardır..
Aynı düşünmek, bir kavrama, bir inanca, bir sonuca ulaştığımız anlamına gelir.

Birlikte düşünmek seninle benim, olaylara bireysel olmayan, objektif bir bakışla bakma sorumluluğu anlamına gelir.. O zaman birlikte düşünmüş oluruz.

Ölçümün olduğu yerde adalet olamaz, taklidin, biçimciliğin, çoğunluğun doğru düşündüğü varsayılan yerde adalet olamaz.

Zihinlerimiz kontrol edilmeden özgür olmalıdır

Yorumsuz Blog
www.yorumsuzblog.net.tc

0 Yanıt to “Yayın İlkeleri”



  1. Yorum Yapın

Yorum bırakın




Yorumsuz Blog (Arşiv II) burada…

Yorumsuz Blog (Arşiv III) burada.

SON YORUMLAR

Sevgiye dair için sed191
İslami Foton Kuşağı için sed191
Mevlana’nın dilinden Hz.… için Hasan boyraz
» The Secret’in sırrı aç… için elif
Özümle Konuşmalar için doğan
İslami Foton Kuşağı için necmi
» Önemli Bir Uyarı !.. için Tevhidi
» Simurg’u Ararken için ahmet
İslami Foton Kuşağı için Filminsonkaresi
İslami Foton Kuşağı için marduk_fotonkuşağı
Devrin Alimleri, Eski Zaman Ka… için mehmet akıf
Beyin Fırtınası (27) için barış
İslami Foton Kuşağı için Ayşe
» Simurg’u Ararken için Çağrı Dörter
» Harika Sözler (1) için deniz

ABONE OL!

E-postanızı girin; Yazıları önce siz okuyun!

ARŞİV

Yorumsuz Blog’un izlendiği ülkeler:

Araçlar